Comets Basketball Reunion | 16.JUNI

W1siziisijiwmtcvmdyvmjkvdgphaddmnwkxx29rx3n0b3r0zxiuanbnil1d?sha=925ebd564df61bfd

Kære venner af Solrød Comets - kom og mød dine gamle holdkammerater

Vi indfører en årlig sommertradition, baseret på SJOV, basketball, løgnehistorier, grillmad og hygge. Kære Piger og Drenge, det vil glæde os at se dig til Comets Reunion på vores gamle hjemmebane i Munkekær, til en dag med højt humør og uhøjtidelig basketball. 

Hvornår: Lørdag 16. juni 2018
Tidspunkt: kl. 16.00
Deltagere: Nuværende og tidligere medlemmer af Comets (aldersgruppen fra 18+ år)
Pris: kr. 150,- dækker mad, vin og kildevand

Vi håber at have vejret med os, så vi kan sidde udenfor og nyde solen mens der fortælles løgnehistorier og vises tekniske detaljer som fra en anden planet, men ellers går vi ind i hallen. 

I løbet af arrangementet serveres der fra grillen, suppleret med salat, flutes og et par glas rødvin. Senere på dagen serveres der pølser og øl. Dette er inkluderet i arrangementet, men hvis der undervejs skulle blive behov for soda og/eller øl, sørger vi for, at det kan købes til fornuftige priser.

PROGRAM
16.00 Velkomst
16:30 Street Basket Turnering
18:30 Ribeye fra Grillen!
20:00 Showkamp (Senior vs Motionister)
Surprice
21:30 Natmad
22:30 Tak for i dag

Comets er en forholdsvis lille klub men vores hjerte for Basketball er STORT. Vi holder rigtig meget af sporten og af alle de unge mennesker der dagligt kommer i Munkærhallen for at dyrke deres sport. 

Vi værdsætter alle de frivillige kræfter der uge efter uge lægger masser af timer i klubben, og vi glædes over de mange venner og familier der i hverdagen medvirker til at skabe god stemning i hallen, men vi påskønner også klubbens fortid.   Vi ses til Reunion 

Tag dig et pusterum fra arbejde, studier eller hjemlige pligter og tilmeld dig arrangementetsenest den 1. juni 2018.

TILMELD HER