Klubnyheder

W1siziisijiwmtcvmdyvmjkvdgphaddmnwkxx29rx3n0b3r0zxiuanbnil1d?sha=925ebd564df61bfd

Basketskole 2017

4. jul. 2017, kl. 22.08

Invitationer til dette års basketskole er blevet delt ud til alle skoler i Solrød Kommune, og hvis ikke alle har fået alle deres sommerferie fyldt med aktiviteter, tilbyder Solrød Comets stadig mulighed for at melde sig til basketskolen, der som sædvanlig afvikles i Solrød Idræts Center – fra den 31. juli til den 4. august.

Skolen starter hver dag klokken 9.30 og slutter klokken 15.30, dog om fredagen, hvor den store finale med præmieoverrækkelser finder sted, er skolen allerede færdig klokken 14.00.
Basketskolen er for alle børn fra 2. klasse til og med 9. klasse, og skolen er delt op i en miniskole (2.-5. klasse) og en ungdomsskole (6.-9. klasse).


God måde at komme igang

De tidligere år har der været mange nye spillere tilmeldt, som derefter er startet med at spille basketball. Så har man lyst til at prøve basketball, er det en god måde at starte på.

På skolen er der en behagelig atmosfære, hvor mange nye kammeratskaber bliver grundlagt på tværs af alder og køn. Ikke alt er kun træning – der vil også være tid til at have det sjovt med den orange bold og udfordre trænerne i ”èn mod èn”.
Udover at træne en masse basketball, så er der også alternative træningsmetoder, som styrketræning i svømmehal, bold træning med tennisbolde og meget mere.

Trænergruppen er spændende, idet mange af Solrøds gamle spillere, der nu spiller på college i USA, er hjemme i denne uge, og de vil træne de unge mennesker ud fra det, de har lært i USA.


Klubbens egne drenge

Skolen vil i år være ledet af to klubbens egne drenge, i det Thomas Brock er kommet hjem fra Gettysburg College og Benjamin Jensen har taget fri fra sin trænergerning i Helsinki.

Derudover består trænergruppen af meget erfarne trænere, deriblandt Saman Veisi, der er tidligere iransk landsholdsspiller, som har deltaget i OL, hvor han blandt andet spillede imod det amerikanske landshold spækket med amerikanske NBA-spillere.

Basketskolen er i år samtidig startskuddet for den nye sæson for alle eksisterende hold og medlemmer i Solrød Comets. Mange af ungdomsspillerne har været med i flere år, og for dem er det en god start på sæsonen.